Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Har du en fråga??
  •   Frakt endast 95 kr
  •   Fraktfritt över 2000 kr
  •   042 - 35 28 00

Spiritual water

SommarKampanj:
Köp 12 valfria betala för 10!
Obs! Gäller alla 207ml  (gäller ej Florida water)

Ett populärt namn idag på Spirituella vatten är Auravatten eftersom de kan användas runtomkring kroppen och det egna energifältet, den så kallade auran. Många väljer att använda dessa vatten som en daglig “pick me up” och för att komma i rätt stämning.

Spirituella eller Heliga vatten som de också kallas, har använts i tusentals år över hela världen. De används för allt ifrån rening och beskydd, till välsignelser och för att bjuda in goda och harmoniska energier. I Katolska länder är det vanligt att man bjuder in Helgon och Änglar med dessa vatten. I naturtraditioner är det mer vanligt att man jobbar med fokus på den hjälpande anden eller energin i en ört eller växt. 

Du kan använda våra vatten för rening och balansering innan och efter en behandling, yogasession eller meditation. Många använder även dessa vatten för att rena sina kristaller, smycken eller sitt altare. Inom shamanska och magiska traditioner används dessa vatten gärna vid ceremonier eller andliga högtider. 

I vårt sortiment hittar du ett urval av några av dom mest populära spirituella vatten som finns på marknaden. Hoppas att du hittar din favorit!

Användning:

  • Häll lite vatten i handen och “vifta” runt kroppen uppifrån och ner. 
  • Andas försiktigt in doften och låt både doft och den goda energin spridas runt dig och din omgivning. 
  • Alla av våra vatten finns även som praktiska sprayflaskor som är lätta att ta med sig i väskan eller i bilen.

Produkter

Handla

Information