Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Har du en fråga??
  •   Frakt endast 95 kr
  •   Fraktfritt över 2000 kr
  •   042 - 35 28 00

Om oss

Om Niklas

2000 tog Niklas Ugander över ägandet av KANI och är idag VD för KANI Import AB och KANI Out of Time AB.  Niklas är uppvuxen i Skåne men har sina rötter i Norrland. Niklas resa genom livet har fört honom från företagsvärlden och näringslivet till helandets konst och naturmedicin.  Intresset för den alternativa värden började långt tidigare, men det var först efter en omvälvande händelse i livet som Niklas beslutade sig för att göra hälsa, personlig- och andlig utveckling till sin livsväg.

Ortomolekylär Medicin och Alternativ Medicin

Niklas har haft den förmånen att få studera Ortomolekylär medicin i Holland. Niklas har på olika sätt utvecklat sina kunskaper inom bl.a. stress, hormoner, blodsocker, kost och örter. ”Ortos” kommer ifrån grekiskan och betyder ”rätt, eller riktigt” (som i ortodoxi vilket betyder ”den rätt läran”). Ortomolekylär medicin arbetar med att återskapa en miljö i på cellulär nivå så att kroppen kan återhämta sig själv, på naturlig väg.

 

Föredrag om Kvantfysik, Energifält och Hälsa

Niklas intresse för energimedicin, kvantfysik och livets rörelse gör hans föredag spännande och intressanta för såväl privatpersoner som terapeuter. Alla kan känna igen sig i Niklas levande exempel på hur tanken och inställningen till livet påverkar oss som människor, inte bara känslomässigt utan även spirituellt och mycket fysiskt och konkret.

Rådgivning & utbildning

Niklas har haft många kurser och utbildningar inom hälsans värld. Niklas arbetar mycket med rådgivning via telefon för terapeuter och deras klienter.  Allt ifrån mag- och tarmbekymmer till stress, kost och till vilka produkter som kan vara bra.

Healing

Niklas har även arbetat med Healing i olika former sedan 1993. Niklas är Reiki Master och StarCode Master. StarCode Healingen är den Healing form han nu arbetar med. Inom StarCode Healingen finns även undervisningen om livets träd. Det är bl.a en beskrivningsmodell för människan evulotionära resa genom livet, precis som Judendomens Kabbala, Maya indianderna Yaxche, Hinduismens Asvattah eller vårt nordiska Yggdasil.

Niklas gör StarCode healing behandlingar med influenser från den shamanska och magiska världen.

Shamanism & Magi

Niklas har studerat shamanska och magiska tekninker inom olika traditioner och kulturer sedan 2005. Han har bl.a studerat Shamanic witchcraft (USA), High witchcraft & Kabbala (USA), cermoniell magi. Han är även High Priest inom Alven Inner ring Tradition


 

Om Karin

Färgterapi, Reiki och Fjärrsyn
Karin är utbildad AuraSoma färgterapeut. Det är en samtals metod och healing metod som grundar sig i färgpsykologi och färgers förmåga att spegla människan, hennes utvecklig och behov. Kunskapen om färg och den egna förmågan att läsa av människors energifält har Karin sammanfört med Niklas kunskap om örter och naturmedicin. Tillsammans har det skapat den nya produktserien med oljor och rökelser.

Karin har arbetat med Reiki sedan -95 och blev Reiki Mästare-98. Reiki är en naturlig healing metod som har en mycket djupt avslappnande effekt. Reiki sänker stressnivån, lugnar andning och blodtryck och har en mycket positiv inverkan på sömnmönster vilket i sig kan leda till ökad hälsa och förmågan att balansera upp sig själv.

Karin är även utbildad inom Fjärrsyn och är en Extended Remote Viewer. Fjärrsyn är förmågan att införskaffa information från en annan plats eller tid genom att använda sina utökade sinnen. Karins lärare var David Morehouse som även har skrivit boken Psychic Warrior.

Tarot, Arketyper, Psykologisk Astrologi och Numerologi

Tarot är bilder och symboler som fungera som en spegel till en människas inre landskap. Mycket av dess symbolik och myter är de som används idag inom modern psykologi och samtalsterapi. Tarot är något som har följt med Karin från hennes uppväxt och hon har över 15 års erfarenhet av tarot tolkning och konsultationer.

Psykologisk astrologi är en astrologi som främst riktar in sig på vad som händer inom människan och hennes psyke. Vilka arketyper och byggstenar som finns, samt vilka relationer som de har till varandra. Det är ett utmärkt redskap att använda sig av inom coachning och samtal. Grunden till den psykologiska astrologin skapades av Carl Gustav Jung.

Numerologi grundar sig på när en person är född och vilket namn som han eller hon har fått. Dessa uppgifter omkodas till siffror som sedan bildar ett mönster och ett samband. När Karin för tio år sedan började använda Numerologi på sina klienter så fann hon den pusselbit som hon saknat. Här fanns ett redskap som kopplade samman siffror, färger, astrologi och det mediala seendet med varandra. Numerologi går att använda på allt ifrån personer och företag till platser och husdjur. Det är endast fantasin som sätter begräsningar.

Shamanska Traditioner och Gudinnor

Karins norrländska rötter gav henne tidigt en stark kontakt med naturen. Detta har lett till ett utforskande av den fornnordiska kulturen och mytologin samt ett intresse för den shamanska traditionen. Karin har genom åren även studerat Wicca och Gudinnans olika aspekter. I dag håller Karin det hon kallar ”Gudinnekurser” med fokus på den feminina kraften och månens olika cykler.

Kristaller, Kommunikation och Medvetenhet

Kärleken till naturen har även gjort att Karin fördjupat sig i Kristaller och stenar, vilket är ett av de intressen som hon delar tillsammans med Niklas. De undervisar båda två i kristallernas förunderliga värld. Niklas ur det mer vetenskapliga perspektivet och Karin från sin långa erfarenhet av arbete med stenar både personligt och professionellt.

Vägledning, Konsultationer & Utbildning

Karin har i över 15 år gjort läsningar för privatpersoner, familjer, företag, grupper och företagsledningar. Beroende på behov och förutsättningar finns olika former av läsningar att tillgå. När det gäller utbildningar så kan de sträcka sig från en eftermiddag till veckokurser.

 

 

 

Produkter

Handla

Information